velkommen til ritta

Sig hej til Ritta - Otto og Jaggers lillesøster. Efter at have indtaget den københavnske madscene med både burger og pizza, var vores team klar til nye eventyr. Vores grundlæggere, tidligere Michelinkok Rasmus Oubæk og CEO Christian Brandt, skulle ikke rejse langt for at finde inspiration til et nyt koncept - faktisk var det for næsen af dem hele tiden. 

Inspirationen til Ritta kommer nemlig blandt andet fra nogle af vores kernemedarbejdere. I årevis har vi arbejdet med folk fra blandt andet Bangladesh, Indien og Nepal. Inspireret af deres kendskab og kærlighed til det asiatiske køkken, gik Rasmus Oubæk i gang i testkøkkenet. 

På Ritta elsker vi mad, og kun det bedste er godt nok. Derfor testede Rasmus opskrifter i månedsvis, før han var tilfreds. Og derfor udsatte vi åbningen af restauranten til menuen var helt perfekt. 

Vi laver autentisk rice & curry. Krydrede og smagfulde karryretter, bløde indiske fladbrød, luftige basmatiris med vores hjemmelavede ristede løg. Smagen er autentisk, og alt er hjemmelavet. Vi går op i selv den mindste detalje: fra vores aromatiske krydderiblandinger og friskbagte fladbrød, til vores momos, som vores kokke folder i hånden hver dag. 

På Ritta laver vi altid et komplet og frisklavet måltid til dig. Om du skal hente mad med hjem til familien på en travl hverdag eller nyder en karry og en kold øl i restauranten en fredag aften - så står vi klar til at tage imod dig. Vi har endda pakket vores karryretter, så de er klar til at varme op derhjemme. Med vores Heat at home koncept kan du nemlig tage en ret med hjem og varme den op på få minutter.

Så; har du for travlt til at lave mad eller bare lyst til noget særligt til dig selv eller din familie og venner, så står vi klar. Vi ses på Ritta.

Download our APP

what's in it for me?

Offers, member discounts and loyalty program!


Download our buzz app and get access to delicious food from our 3 brands.

ritta

Find us here

vesterbrogade 48, 1600 København

Opening Hours

Sunday-Wednesday: 11:00 - 21:00
Thursday-Saturday: 11:00-22:00

CURRY

Biryani

Saftig kylling og bløde basmatiris marineret i en aromatisk og unik blanding af krydderier.

Palak Paneer

Indisk paneer ost i en blød og cremet spinatsauce lavet med chili og krydderiurter. Serveres med Ritta ris.

Dal

Rittas dal lavet med indiske linser og tilberedt med krydderier og urter. Serveres med Ritta ris.

Beef Bhuna

Sød og stærk karry fra Bangladesh. Smagfuldt oksekød i en aromatisk sauce med hvidløg, ingefær og karamelliserede løg. Serveres med Ritta ris.

Chicken Korma

Traditionel, smagfuld karry med oprindelse i Mughlai-køkkenet. Lavet med kylling og vores egen krydderiblanding. Serveres med Ritta ris.

Butter Chicken

Nordindisk karry med kylling i en cremet, aromatisk tomat-baseret sauce. Serveres med Ritta ris.

Beef Vindaloo

En traditionel, tomat-baseret indisk karry lavet med langtidstilberedt oksekød i vores smagfulde vindaloo paste. Serveres med Ritta ris.

Contact us

OFFICE OPening hours

ritta head office

general information